Hőszigetelt garázskapuk

Hőszigetelt garázskapu Nyíregyháza. Hőszigetelt garázskapu.

Hőszigetelt garázskapu Nyíregyháza. Hőszigetelt garázskapu Debrecen-ben. Garázskapu gyorsan, most pár héten belül. Kérjen most árajánlatot!

A kapu, garázskapu otthonod egyik legfontosabb része, a homlokzat dísze. Lehet funkcionális, egyszerű, biztonságos, és megjelenése meghatározza az egész ház esztétikáját. Ez a hőszigetelt garázskapu minden igényt kielégít, ráadásul ablakkal, ajtókkal együtt, színegyezőséggel rendelhető.

Ajánlatunkban szerepel szekcionált garázskapu, redőny kapuk és személybejáró ajtók.

5 Év garancia
Méretre, igényre szabott kivitel
Töltse le a katalógust ide kattintva!
Hőszigetelt garázskapu Nyíregyháza - Hőszigetelt garázskapu Debrecen

Garázskapu Nyíregyháza.
Szekcionált garázskapuink

Egyértelmű előnye, hogy a legnagyobb helyet hagyja autód számára. Függőlegesen nyílik, ezért működtetésének nincs külön helyigénye. A kivitel megszámlálhatatlan féle módon variálható, legyártjuk a pontosan az elképzelésed szerint. Garázskapu Nyíregyháza. A szekcionált garázskapu alkalmas egy vagy kétállásos garázsok lezárására. A kiváló gyártási  minőség garancia arra, hogy elégedett leszel használatával, biztonságával és hőszigetelésével.

HŐSZIGETELT GARÁZSKAPU – 40 VAGY 60 MM HŐSZIGETELŐ PANELVASTAGSÁGGAL. Garázskapu Nyíregyháza

Szekcionált kapuink legalább 40 mm vastag panelekkel készülnek, amelyeket poliuretán habbal töltenek meg a gyártás során. Majd minden panelt légmentes zárással látnak el. Garázskapu Nyíregyháza. A szekciók elemei felülről lefelé tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A kivitel jellemzője, hogy kiváló hőszigetelést valósítanak meg, amely a legjobbak közé tartozik a piacon. U=1.12[W/m2K]

Nagyszerű ajánlatunk van az energiatakarékos otthonok számára! A panelvastagságot 60 mm-re növelve még tökéletesebb hőszigetelés érhető el. A kapu alján dupla záróelemet helyezünk el, sőt plusz szigetelő elemeket helyezünk el a kapu szekciók és a kapukeret közé, így meggátoljuk a hőhidak kialakulását. Ezzel a megoldással a hőszigetelési állandó U=0.9[W/m2K], ami kiemelkedően jó! Hőszigetelt garázskapu Debrecen.

STRAPABÍRÓ, ESZTÉTIKUS SZERKEZET

A szép kapu gyönyörű, de legalább ilyen fontos, hogy az összeszerelése mennyire strapabíró. Ezért érdemes mindig megvizsgálni, hogy mi van belül, mennyire erős a kivitel, hiszen nem egy-két évre vásárolja. Garázskapuink mechanikája olyan megoldásokat vonultat fel, amelyek erősítik a konstrukciót, ugyanakkor esztétikus, szép látványt nyújtanak a belső oldalon, a garázs felől nézve. Ne csak a lakása legyen szép, legyen az a garázs is!


A szerkezet minden acélfelülete korrózió védett, galvanizált bevonatos

Minden kapu középen is zsanérozott, ami tovább erősíti a illesztéseket

A kapu látszó részeit a panelek színére festjük. Azon kevés cégek közé tartozunk, akik ‘színre festik’ a kaput.


A szerkezet minden acélfelülete korrózió védett, galvanizált bevonatos

Minden kapu középen is zsanérozott, ami tovább erősíti a illesztéseket

A kapu látszó részeit a panelek színére festjük. Azon kevés cégek közé tartozunk, akik ‘színre festik’ a kaput.

STRAPABÍRÓ, ESZTÉTIKUS SZERKEZET

A szép kapu gyönyörű, de legalább ilyen fontos, hogy az összeszerelése mennyire strapabíró. Ezért érdemes mindig megvizsgálni, hogy mi van belül, mennyire erős a kivitel, hiszen nem egy-két évre vásárolja. Hőszigetelt garázskapu Nyíregyháza. Garázskapuink mechanikája olyan megoldásokat vonultat fel, amelyek erősítik a konstrukciót, ugyanakkor esztétikus, szép látványt nyújtanak a belső oldalon, a garázs felől nézve. Ne csak a lakása legyen szép, legyen az a garázs is!

Garázskapu Nyíregyháza.
ÜZEMBIZTOS MINDENNAPOS HASZNÁLAT

Állandóan fejlesztjük azon mechanizmusokat, amelyek biztosítják a garázskapu üzembiztos használatát, s melyek lehetővé teszik a meghibásodástól mentes működést. Minden garázskapuba elhelyezzük a hibásműködésgátlót, amely megakadályozza a kapu leesését rugótörés esetén. Automatikusan megállítjuk a működést, amikor akadály kerül az ajtó mozgásának útjába. Ez lehet túlterhelés gátló, vagy éppen fotocella, mindkettő felszereltség. Ezen kívül a görgők elővezetésével automatikus becsípődés védelem működik, vagyis a garázskapukat teljesen biztonságos üzemre terveztük és gyártjuk.

Fotocellás

Biztonságos kivitel

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A kényelmesen használható hőszigetelt garázskapu könnyen működtethető, megbízható és csendes. A mechanikákat, amelyeket alkalmazunk ezekben az ajtókban, neves gyártóktól szerezzük be. Hőszigetelt garázskapu Debrecen. Ők velünk együtt garantálják az egyszerű és problémamentes használatot. Megoldható, hogy e garázskapuk működését bizonyos ‘intelligens otthon’ automatikákkal összekapcsolva házi automatizált-, vagy riasztórendszerébe integrálja igény szerint. A hőszigetelt garázskapu Nyíregyháza részei görgőkön mozognak, ez lehetővé teszi a könnyű mozgathatóságot. Ugyancsak minimalizáltuk a kapcsolatot a sínrendszerrel, ezt pedig a csendes üzem érdekében terveztük. Mindegy milyen méretű a kapu, egy biztos, könnyen, erőfeszítés nélkül mozgatható kézzel is.

Görgőmegvezetés biztonsági megoldása

Automatika, motor a mennyezet alatt

REDŐNYKAPUK

Kiváló megoldást jelentenek, amikor is kihasználhatja a maximális helyet a garázs plafonja alatt.  A redőny a kapu felett elhelyezett dobozba gördül fel, amit elhelyezhetünk a kapu külső vagy belső oldalán igény szerint. A kapu függőlegesen felfelé nyílik, így a legnagyobb helyet hagyja kihasználni a garázs számára.

Hőszigetelt garázskapu Debrecen

VENTE RGZ

VENTE RGW

GARÁZS BEJÁRATI AJTÓK. Garázskapu Nyíregyháza.

A személybejárás számára. Színben és formában illeszkedik a garázs kiviteléhez, legfontosabb haszna, hogy beléphet rajta keresztül a garázsba anélkül, hogy felnyitná a garázskaput. Garázskapu Nyíregyháza lehet igényelni egy vagy kétszárnyú kivitelben.

Egyszárnyú kivitel

Hőszigetelt garázskapu Nyíregyháza

Kétszárnyú kivitel

Garázskapu Nyíregyháza.
Referenciáink

Kérjen árajánlatot most!

Kattintson ide az árajánlat kéréséhez!