KRISPOL
Redőny

Redőny Nyíregyháza. Redőny most. Redőny műanyag nyilászáróra

Redőny Nyíregyháza. Redőny Debrecen. Redőny műanyag nyilászáróra. Zseniális áron most az Open-Doors Kft.-től. Rendeljen most redőnyt!

A legmodernebb megoldások az otthonok és az irodák számára egyaránt.

A KRISPOL redőnyök kimagasló minősége lehetővé teszi, hogy akár új vagy régi épületekben is a legjobb választás legyen. Redőny Debrecen. Új építésű házakba kifejezetten javasoljuk a KALIMA RZ tipusú redőny beépítését, amelyeknek legfőbb erőssége a jó hőszigetelés és magas élettartam. Az KALIMA RN és RS tipusú redőnyök paramétereit és felhasználhatóságát lejebb részletezzük.

5 Év garancia

Redőny Nyíregyháza

20 SZÍN ALAPÁRON
Redőny Nyíregyháza - Redőny Debrecen - Redőny műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra redőny

Érvek amik a KRISPOL redőnyök mellett szólnak!

Szigetelés

A szigetelési jellemzők egész évben fontosak. A téli időszakban a redőnyök leeresztet állapotban jelentősen csökkentik a fűtés költséget, illetve kellemes hűvös árnyékot biztosítanak a nyári hőség idején a klímaberendezések használatának csökkentése mellet. A KRISPOL redőnyök tökéletesen kizárják a természetes fényt, ezzel biztosítva nyugodt pihenést az egész családnak.

Érvek amik a KRISPOL redőnyök mellett szólnak! Redőny Nyíregyháza.

Szigetelés

A szigetelési jellemzők egész évben fontosak. A téli időszakban a redőnyök leeresztet állapotban jelentősen csökkentik a fűtés költséget. Redőny Nyíregyháza. Kellemes hűvös árnyékot biztosítanak a nyári hőség idején a klímaberendezések használatának csökkentése mellet. Redőny Debrecen. A KRISPOL redőnyök tökéletesen kizárják a természetes fényt, ezzel biztosítva nyugodt pihenést az egész családnak.

Kényelem

A redőnyök kizárják a fürkésző kíváncsi tekintetek otthonunkból, ezzel megteremtve a család intim szféráját. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy megfelelő árnyékolást biztosítása mellet, még a külső zaja hatások csökkentésével is hozzájárulnak a nyugodt pihenéshez. Redőny Nyíregyháza. Az integrált rovarhálók alkalmazásával pedig, elkerülhetjük az rovarok zavaró jelenlétét és megóvhatjuk családunkat a rovarcsípések okozta kellemetlenségektől.

Biztonság

Egy jó ablak remek vasalattal és speciális üvegezéssel, egy megerősített redőny alkalmazásával biztonságot nyújt a potenciális behatolókkal szemben. Sőt, a szerkezetük összekapcsolható különféle riasztórendszerekkel, annak érdekében, hogy a lakók és értékeik biztonsága maximális legyen.

KRISPOL Redőny ablakra
fajtáink

Redőny Nyíregyháza.
KALIMA RZ

Falazatba rejtett redőnytokkal

Amikor a hő- és hangszigetelés kiemelt szerepet kap, különösen passzívházak esetén, a legjobb hőszigetelést a falba rejtett redőnyökkel lehet elérni, ilyen a KALIMA RZ redőnyrendszer. Redőny Debrecen. Ezen redőny alkalmazását már a tervezés, építés folyamán figyelembe kell venni, hiszen a redőnyöknek speciális falkialakításra van szükségük.

A megelőző figyelmesség jutalma képen, szebb, esztétikus kialakítás, nagyobb mértékű szigetelési jellemzők kapunk. A redőnydoboz az áthidalóban, a megvezető sínrendszer pedig az ablaknyílás szélein foglal helyet, így egyik sem marad látható. Redőny Nyíregyháza. A redőnyök kialakításánál, ha figyelembe vesszük az a kialakítási szükségleteit, akkor sokkal szebb és sokkal jobban szigetelő rendszert kapunk.

A KALIMA RZ redőnyök toló-bukó és emelőtoló ajtókhoz is szerelhetők.

Redőny Nyíregyháza - Redőny Debrecen - Redőny műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra redőny

Redőny Nyíregyháza.
KALIMA RN/RT

Az ablak fölé építhető redőnyök

Ott ahol nem lett, vagy nem lehetett a falazatot a Kalima RN/RT típusú redőnyhöz kialakítani, de szeretnénk hogy a redőnyünk vakolható azaz nem látszó kialakítású legyen, ott jöhet számításba a nyílászáró tetejére ráépíthetőt Kalima RN típusú redőnyök. Redőny műanyag nyilászáróra. Ezen kialakítás előnye, hogy a redőny itt sem látható így téve otthonod esztétikussá. Redőny műanyag nyilászáróra.

A redőny beépítése az ablakkal egyszerre történik. A redőny doboza az ablak felett az áthidaló alá kerül, így a redőnyszekrény kívül és belül is jelen van. Ezt a fajta megoldást nem csak az új építésű házak esetében lehet alkalmazni, hanem egy felújítás során is kivitelezhető, leginkább olyan helyen ahol a régi ablak felet korábban is redőny volt beépítve.

Redőny Nyíregyháza.
KALIMA RR/RS

Külső tokos redőnyök

A KALIMA RS és RR tipusú redőnyeink alkalmazásához semilyen átalakításra nincs szükség, és már meglévő nyílászárókra is ráépíthetők. A tok ilyenkor az ablakra, vagy a fal külső oldalára kerül. A redőnyök esetében egyszerűségéből fakadóan ez a legáltalánosabban elterjedt megoldás. Ez a redőnyrendszer szinte bárhol bármilyen épülettípusnál alkalmazható.

A tok kivitele kétfajta lehet, gömbölyű és 45 fokos sarkokkal. A tok elhelyezése lehetséges az ablak fölé a falra szerelve, vagy az ablaknyílásba, a fölötte lévő falat kímélve, szabadon hagyva. Redőny Nyíregyháza. Így a tok tökéletesen illeszkedhet a vakolattal ellátott falhoz, vagy szabadon hagyhatja azt más építészeti megfontolásokat követve.

Redőny Nyíregyháza - Redőny Debrecen - Redőny műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra redőny

A redőny szerkezete

Érdemes megismerned a redőny szerkezeti felépítését, hogy megértsd működését. Így könnyen kiválaszthatod, melyik típus felel meg legjobban a Te ízlésednek, körülményeidnek. Redőny műanyag nyilászáróra. Redőny Nyíregyháza.

1. Tok
A kiviteltől és az alkalmazott technológiától függően a tok lehet rejtett, beépített vagy látható. Az utóbbi esetben igény szerint színezhető, festhető.

2. A tokban elhelyezkedő tengely
Ez az a hely ahol a felemelkedő redőny feltekeredve tárolódik. A feltekerés mechanizmusa lehet kézi, vagy automata, gépi.

3. Teríték
A redőny terítéke más szóval a lamellái alumínium profilból készülnek, melyeket poliuretán habbal töltenek meg a jobb hőszigetelés véget. Három féle profilmagassággal, több mint 20 attraktívan vonzó design  és színváltozatban rendelhetők.

4. Záróléc
Gumitömítéssel záródó elem a redőny alján. A redőnylamellák számára merevítési funkciót, megvezetést adó záróelem.

5. Vezetősínek
A rendszertől függően alumínium vagy PVC anyagból készülő sínek más néven lábak. Ez az elem vezeti a redőny széleit. Technológiánk biztosítja a halk és akadálymentes záródást.

Redőny Nyíregyháza - Redőny Debrecen - Redőny műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra redőny

Érvek amik a KRISPOL redőnyök mellett szólnak. Redőny ablakra.

Modern automatika

Kétség kívül az automata redőnyök az egyre szélesebb körben kerülnek alkalmazásra. Redőny Nyíregyháza. Miért? Mert kényelmes használatot tesznek lehetővé, mert energiatakarékosak, és nem utolsó sorban, biztonságosak, védik értékeit, lakását. Érdemes teljes mértékben kihasználni a modern redőnyök nyújtotta előnyöket, és igényeinek megfelelően alkalmazni azokat.

Motorizálás és a redőnyök

A redőny motorja úgynevezett csőmotor, mely a redőnyök tengelyébe kerül beépítésre, így nem foglalnak el több helyet az amúgy is szűk tokozásban. A motorok különböző teljesítménnyel készülnek, így téve lehetővé a kisebb nagyobb méretek megvalósíthatóságát gazdaságosan. Az automata redőnyökhöz célszerű olyan modernebb motorokat alkalmazni, amelyek figyelik a felhasználás körülményeit, így egy meghibásodás esetén nem teszik tönkre a redőny szerkezetét. Ez az a rendszer megállítja a motort, amikor a redőny működés közben akadályba ütközik, vagy valamilyen oknál foga megszorul. Redőny Nyíregyháza. A technológia véd a balesetektől, és a motor túlterhelésétől, és a téli időszakban előforduló jegesedés miatti megszorulásoktól.

Távirányítás

A modern redőnymotorok vevőegységgel vannak felszerelve, mely lehetővé teszik azok távirányíthatóságát. Nincs szükség kézi erőre, és még egy falikapcsolóra sem, és akár a kanapén ülve is felhúzhatja a redőnyöket. Mint egy tévét távirányítón, csak megnyom egy gombot és máris kellem sötétsége burkolózik a nappali a házimozizáshoz. Redőny Nyíregyháza. Akár okosház megoldásokkal is kombinálható és telefonkészülékével is irányíthatja redőnyeit.

Redőny ablakra
Referenciáink

Kérjen árajánlatot most!

Kattintson ide az árajánlat kéréséhez!