KRISPOL
Műanyag ablak

Műanyag ablak Nyíregyháza. Műanyag nyílászáró rendelés.

Műanyag ablak Nyíregyháza. Műanyag nyílászáró rendelés. Nyílászáró rendelés nyíregyháza. Nyílászáró rendelés Debrecen-ben. Pár héten belül

KRISPOL – PRÉMIUM KIVITELŰ, MŰANYAG ABLAK RENDSZEREK

A KRISPOL modern műanyagablak rendszerei típustól függően dupla vagy tripla tömítésekkel és több légkamrás profilrendszerekkel rendelhetők, melyek a hő és hangszigetelési értékek fokozásával teszik otthonod gazdaságossá, és kényelmesebbé. Műanyag ablakok Nyíregyháza. Műanyag erkélyajtó rendszereink között a hagyományos nyitható változaton kívül, igény esetén rendelhető toló-bukó és emelőtoló változat is, hogy minél nagyobb keresztmetszeten keresztül tudj kapcsolatba lépni a természettel. Nyílászáró rendelés nyíregyháza. Ne felejtsük megemlíteni a hatalmas alapáras színválasztékot, melyek választása esetén, minden színhez tökéletes azonossággal rendelhető garázskapu és redőny is. A nyílászárók színe kívül és belül lehet eltérő, így elképzeléseid megvalósításában csak fantáziád szab határt.

5 Év garancia

Beépítéssel együtt történő megrendelés esetén, 1 év ingyenes szervizszolgáltatással

20 SZÍN ALAPÁRON

Európában egyedülálló módon tökéletes színazonossággal rendelhető hozzá redőny és garázskapu

Töltse le a katalógust ide kattintva!
Műanyag nyílászárót otthonába - Nyíregyháza műanyag ablakok - Debrecen műanyag ablakok - Műanyag nyílászáró gyorsan - nyílászáró Debrecen

Műanyag ablakok Nyíregyháza.
Ablak típusaink

műanyag ablakok nyíregyháza.
Műanyag ablak extra méretben.

A nagy méretű üvegezés az erkélyajtóknál, mely tökéletes kilátást biztosít az egész kertre, minden családi ház tulajdonos álma. Nyílászáró rendelés nyíregyháza. A padlótól a mennyezetig nyúló üvegezett felület által nyújtotta többlet természetes fény tágassá, modernné varázsolja a belső tereket.

A nagyobb egybe üvegezett felületek elérésére. Műanyag nyílászáró rendelés. A legjobb megoldást a toló-bukó rendszerű PSK rendszer és a emelő-toló HST rendszerek kínálják.

Műanyag ablakok Nyíregyháza - Műanyag nyílászáró rendelés - Nyílászáró rendelés nyíregyháza - Nyílászáró rendelés Debrecen

Műanyag ablakok nyíregyháza.
A biztonság alapértelmezett.

A műanyag ablak erős szerkezete megerősíthető betörésbiztos üvegezéssel, ami fontos tényező a otthonod biztonságának érdekében.

A biztonsági rendszere eltér a szokásos kiviteltől, mert:

  • Felfeszítés gátló záróelemekkel van ellátva
  • a kilincscsavarok fúrásálló lemezházban vannak elhelyezve
  • speciális kilincsek, kulccsal zárhatók

A jellemzőktől függően az ablakok WKI vagy RCI N osztályú, két, három vagy négyszeres betörésvédelmet nyújtanak az illetéktelen kinyitással szemben. Nyílászáró rendelés Debrecen.

Az ablak vasalatok különleges tervezésű 8 oldalú nyomó görgőkkel szerelt zárószemek kaptak. Műanyag ablakok nyíregyháza  A zárószemekkel tökéletes zárást biztosító zárfogadó elemek, lehetetlené teszik zárt ablaknál az ablakszárny leemelését a tokról.

A vasalatok választhatók magasabb biztonságot nyújtó, úgynevezett biztonsági vasalattal is.

Az ablaknyitás érzékelők a vaslatrendszerbe telepítve, lehetővé teszik, hogy riasztóberendezések közvetlenül érzékeljék, ha az ablak nyitva van. Ez a rendszer hatékony és diszkrét védelmet nyújt a hívatlan vendégekkel szemben. műanyag ablakok nyíregyháza. A legmodernebb érintkezők be vannak építve a többpontos zárórendszerbe, és már a kilincs mozdítására is nyitás jeleznek. Nagy előnye, hogy a riasztók telepítésénél nem kell további külső érzékelőket felszerelni az ablakra.

Más felhasználásuk is lehetséges például „okos” otthonokban. Kikapcsolhatjuk vele a fűtő vagy klíma berendezéseket az ablaknyitással egy időben…

Speciális kilincsek felszerelésével elérhető. hogy az ablak csak egy kulccsal vagy egy speciális mozdulat segítségével legyen csak nyitható, így akadályozva meg hogy a gyerekek véletlenül kinyissák őket.

A kilincsbe szerelt kulcs és zár teszi tökéletessé a védelmet, a gyermekbalesetek elkerüléséhez.

Speciális kilincsek felszerelésével elérhető. hogy az ablak csak egy kulccsal vagy egy speciális mozdulat segítségével legyen csak nyitható, így akadályozva meg hogy a gyerekek véletlenül kinyissák őket. műanyag ablakok nyíregyháza.

A kilincsbe szerelt kulcs és zár teszi tökéletessé a védelmet, a gyermekbalesetek elkerüléséhez.

Műanyag ablakok Nyíregyháza
Referenciáink

Kérjen árajánlatot most!

Kattintson ide az árajánlat kéréséhez!