KRISPOL
Zsaluzia Nyíregyháza

Zsaluzia Nyíregyháza, Debrecen. Műanyag nyilászáróra zsaluzia.

Zsaluzia Nyíregyháza. Zsaluzia Debrecen. Rendeljen most Zsaluziát műanyag nyílászáróra. A legjobb választás a műanyag nyílászáróra zsaluzia

A LEGMODERNEBB KÜLSŐ ÁRNYÉKOLÁS, AMI AZ ABLAKOKHOZ, ABLAKPÁRKÁNYHOZ IGAZODIK.

A zsaluzia (külső árnyékoló) egyre népszerűbb a lengyel piacon. Ez egy modern elem, amely könnyedséget biztosít az épületnek. A zsaluzia kívülről van elhelyezve és nagy ablakokra vagy üveg homlokzatokra tervezett épületekre szánják.

5 Év garancia
TERMÉK MÉRETEK
Zsaluzia Nyíregyháza - Zsaluzia Debrecen - Zsaluziát műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra zsaluzia

Zsaluzia Nyíregyháza
FUNKCIÓ ÉS KÉNYELEM

Energiatakarékos és passzív épületek esetén nagy üvegezést alkalmaznak mert túlzott inszolácónak vannak kitéve. Ebben az esetben az árnyékoló használata a túlzott fény ellen véd és a magánélet nyugalmát is biztosítja.

Zsaluzia Nyíregyháza.

Érdemes megjegyezni, hogy a zsaluziák hatékony hőpajzsot biztosítanak és segítik a légkondicionáló munkáját. Zsaluziát műanyag nyílászáróra. Hőhatár, azaz a hőcserét lelassító levegőmennyiség keletkezik a lamellák és az üveg között. Ennek köszönhetően 35° C-os külső hőmérséklet esetén csökkenthető a belső hőmérséklet legfeljebb 10° C-ig.

A zsaluzia fő előnyei:

  • Könnyű és egyszerű alumínium szerkezet
  • Védelem és hőszabályozás
  • Kiváló minőségű lakk bevonat
  • Az árnyékoló zökkenőmentes vezérlése

Könnyű alumínium kivitelezés

A vezetékek, a lamellák és az alsó csatorna alumíniumból készültek, amelyek ellenállnak a légköri tényezőknek, továbbá kiváló minőségű lakkok óvják. A zsaluzia súlya átlagosan 2-3 kg / m², ami nem jelent lényeges terhet az épületszerkezet számára. Zsaluziát műanyag nyílászáróra.

Zsaluzia Nyíregyháza - Zsaluzia Debrecen - Zsaluziát műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra zsaluzia

Zaj és időjárás elleni védelem

A zsaluziák hatékonyan csökkentik a zajokat. Az oldalsó vezetékek és az acélkábelek stabilizátorokat tartalmaznak egy PVC burkolatban formájában, amelyek védik a homlokzatot az időjárási tényezők ellen.

Kiváló minőségű lakk bevonatok

Zsaluzia Debrecen. A lamellás léceket az időjárási viszonyoknak ellenálló, kiváló minőségű lakkok borítják, és a RAL palettán kiválasztott színekben kaphatók. A RAL palettáról egyedi színeket rendelhet.

Zsaluzia Nyíregyháza - Zsaluzia Debrecen - Zsaluziát műanyag nyilászáróra - műanyag nyilászáróra zsaluzia

Zsaluzia Nyíregyháza
Külső árnyékolók típusai

A termék legfontosabb elemei a lamellák. A lamellák tehát a C vagy Z betű alakú alumíniumlemezek. A szélességük az árnyékoló típusától függ.

Két típusban kapható:

  • C80 C alakú sarok, 80 mm széles (180 ° forgatás)
  • Z90 Z-alakú sarok, 90 mm széles

Az árnyékolók lehetővé teszik, hogy szabadon beállíthassa a fény és a hő hozzáférését a belső térbe. Fel lehet emelni és leengedni, és megváltoztatni a lécek szögét. Műanyag nyílászáróra zsaluzia. A zsaluzia felső részét gyakran magassággal borítják, vagy speciálisan kiválasztott fedelek zárják le az ún. műszerfalak. A RAL palettával kompatibilis színekkel együtt választható az oldalfedél és a maszkoló borító.

Lamella C80
Lamella Z90

Zsaluzia Nyíregyháza
Külső zsaluzia típusok

Standard külső zsaluzia C80 vagy Z90 profillal
Külső ablak zsaluzia, C80 vagy Z90 profillal

Zsaluzia Nyíregyháza
Külső zsaluzia típusok

A 90° és a 180° közötti nyílás és zárás lehetővé teszi a fénybehatolás mértékének kényelmes beállítását. Elektromos vezérlés elektromos motorral. Az elektromos motor általában a felső csatorna közepén helyezkedik el. Ugyanazt a csatornát használják minden típusú külső zsaluziában. A zsaluziák vezérlését csapatokba lehet kombinálni.

Ez gazdaságilag előnyös megoldás, mivel egy motor képes két vagy több zsaluziát irányítani. Szabványosan a vezetékek által vezérelt meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek már a SOMFY kültéri árnyékolóknál is ismertek. Ezen meghajtókon kívül az RTS és az IO homecontrol meghajtók is rendelkezésre állnak.

Zsaluzia Nyíregyháza.
Időjárás érzékelők

 

 

A külső zsaluziák együttműködhetnek az időjárás-automatizáló rendszerrel.

A szél és napszenzorok széles választéka lehetővé teszi, hogy teljesen automatizálják a zsaluziák működését, dinamikusan állítsák be a fény mennyiségét a helyiségbe, vagy megvédjék a károsodásoktól a viharos szélben.

Soliris Uno automatikus nap és szél érzékelő
Fényerősség érzékelő a Chronis L-hez (2m)

Zsaluziáink színéről az alábbi gombra kattintva talál bővebb információt!

Zsaluzia Nyíregyháza
Referenciáink

Kérjen árajánlatot most!

Kattintson ide az árajánlat kéréséhez!