Ipari garázskapuk

Ipari garázskapu Nyíregyháza. Ipari garázskapu Debrecen.

Ipari garázskapu Nyíregyháza. Ipari garázskapu Debrecen. Ipari garázskapu nyíregyházán. Ipari garázskapu csarnokra Debrecenben.

Szekcionált kapuink remek választás kisebb műhelyeknek és nagyobb raktárakhoz egyaránt. Minden ipariszereplő számára egyaránt fontos, hogy termelő egységeiket modern, biztonságos és főleg strapabíró ipari kapu rendszerrel lássák el. Ipari garázskapu csarnokra.

2 Év garancia
Egyedi igények szerint gyártott termékek
Töltse le a katalógust ide kattintva!
Ipari garázskapu Nyíregyháza - Ipari garázskapu Debrecen - Ipari garázskapu csarnokra - Ipari garázskapu nyíregyházán - Ipari garázskapu csarnokra debrecenben

Szekcionált Ipari kapuk acélból vagy alumíniumból

A szekcionált ipari kapu kiválasztása függ a helytől és tevékenységtől. Ipari garázskapu Nyíregyháza. Az acélból készült kivitelű KS IS és K2 IM tökéletes választás ipari épületek céljaira. A szekciók belseje poliuretán habbal törlött, mintegy 40 mm szélességben. Garázskapu iparilag. A 60 mm vastag panel kiváló választás nagyobb hőszigetelés igényű munkahelyekre, raktárakhoz. Alumínium  keretes ipari kapu a K2 IA és K2 IP. Acélkivitelű testvéreiknél könnyebbek és főleg nagyobb ellenállást mutatnak a korrózióval szemben. Érdekes alternatíva a K2 IP ipari kapu, amely nagy felületen üvegezett, ezért több fényt enged a belső térbe.

TARTOZÉKOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Csak a sínrendszerből 11-féle áll rendelkezésre, hogy megfelelő választ adhassunk a különböző igényekre. Választhatsz ipari kaput alacsony és magas ipari létesítményekhez, különböző tető és fali kialakításokhoz illeszthetőt. garázskapu iparilag. Ipari garázskapu nyíregyházán. A szükséges tartozékokat állandóan továbbfejlesztjük, főleg, ha olyan igénnyel találkozunk, amely egyedi mivolta miatt korábban még nem fordult elő…
Választhatsz oldalajtókat, egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben. Automatikákat, alapanyagokat, amelyek mind garantálják a megbízhatóságot és a problémamentes működést.

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM

A kénylemesen használható ipari kapu könnyen működtethető, megbízható és csendes. A mechanikákat, amelyeket alkalmazunk ezekben az ajtókban, neves gyártóktól szerezzük be. Ők velünk együtt garantálják az egyszerű és problémamentes használatot. Ipari garázskapu Nyíregyháza. Megoldható, hogy e garázskapuk működését bizonyos ‘intelligens’ automatikákkal összekapcsolva automatizált-, vagy riasztórendszeredbe integráld igény szerint. Garázskapu iparilag. Az ipari kapu részei görgőkön mozognak, ez lehetővé teszi a könnyű mozgathatóságot. Ugyancsak minimalizáltuk a kapcsolatot a sínrendszerrel, ezt pedig a csendes üzem érdekében terveztük. Mindegy milyen méretű a kapu, egy biztos, könnyen, erőfeszítés nélkül mozgatható kézzel is. Ipari garázskapu csarnokra debrecenben.

Photocell

Protection

Easy steering

Tekintse meg videónkat az ipari ajtók működéséről!

Referenciáink. Garázskapu iparilag.

Kérjen árajánlatot most!

Kattintson ide az árajánlat kéréséhez!